Sobre XAE

 

Hola,

XAE és la pàgina web d’una família composada per 3 persones, de qui les 3 inicials són la ics(X), la a (A) i la e (E).

Creiem que apart del món físic on ens desenvolupem dia a dia també existeix un món digital.  La versió de XAE plasmada a Internet és aquesta pàgina web on s’hi concentren els diferents perfils de XAE a la xarxa. Això és, XAE a la web, facebook, twiter, linkedin, youtube i com no, els llocs físcis reals on es desenvolupa la vida de XAE: Vilanova i la Geltrú, Girona y Caminomorisco.

És per això que des de la nostra pàgina volem poder accedir a tot el que fa referència a XAE digital. Ara bé, això no vol dir poder fer-ho de qualsevol manera i totalment obert a tothom, sinó amb un sistema d’accés només per a nosaltres mateixos, familiars i algun convidat. Tothom amb el seu usuari i contrasenya corresponent i els seus “privilegits” controlats.

Per acabar, espero que XAE sigui de gran utilitat per a la familia XAE, familiars i convidats puntuals.

Gràcies,

XAE


La Família XAE es presenta…

PARE = Sr. X

PARE = Sr. X

Bones!

Com podeu imaginar sóc el pare de la família i l’artífex d’aquesta pàgina. Sèrio, responsable i procuro ser correcte encara que de vegades un xic malhumorat.

Treballador i m’agrada aprendre coses noves. No sóc gaire parlador ni  massa divertit… però qui em coneix diu que no és per tant…

Adéu!!

MARE = Sra. A

MARE = Sra. A

¡Hola!

Yo soy más divertida y simpàtica que el Sr. X que a veces me saca de las casillas… pero vaya, nos queremos muchísimo.

Todo el día trabajando y soportando los compromisos y quehaceres del trabajo…

En mi tiempo libre me gusta pasear (quisiera dar la vuelta al mundo), ir a la playa y estar con el Sr. X y la pequeña Sra. E.

Bueno, hasta luego !!

FILLA = Sra. E

FILLA = Sra. E

Què passa!

Sóc la petita de la casa i m’agraden els animals sobretot els gossos de peluix ja que no em deixen tenir-ne un de veritat. Tot i així seguiré insistint, potser quan tinguem una casa amb jardí. Voldria tenir un San Bernardo i dir-li Bethoven.

De gran vull ser veterinària i sé que hauré de treballar i estudiar més del que faig actualment.

Adéu!!